Traieste sanatos

Aud din ce in ce mai des indemnul “traieste sanatos”. Prin mai toate revistele, pe la televizor si chiar in gasca de cunoscuti, oamenii se indeamna unii pe altii sa duca un stil de viata sanatos.
Dar ce inseamna mai exact sa traiesti sanatos?
Se aplica la ceea ce mananci, la fibrele din care sunt fabricate hainele pe care le porti, la cat de filtrata sau de mineralizata este apa pe care o bei, la numarul de ore petrecute in sala de sport?

Din punctul meu de vedere sunt toate cele de mai sus, plus alte cateva printre care se afla crearea si pastrarea unui obicei din a verifica ca esti bine.

Prin realizarea de analize preventive realizate recurent te poti asigura ca esti bine, dar mai ales, poti sa te pastrezi sanatos mai mult timp.

Pot sa iti inteleg retinerea de a te duce la analize daca aceasta este generata de faptul ca iti apar in minte cozile interminabile de la cabintele medicilor de familie din sistemul public de sanatate. Dar de ceva timp exista alternative foarte bune la sistemul public de sanatate sub forma asigurarilor private de sanatate.

Asigurarile private de sanatate sunt acele produse care pentru cateva zeci de lei pe luna te ajuta sa stii care este starea ta de sanatate, dar mai ales te ajuta sa te mentii sanatos pe termen lung.
Prin pachetele de analize incluse in asigurarile private de sanatate, precum si prin medicii la care ai acces si care sunt parte a acestui sistem, vei beneficia de un tratament medical corect si complet.

Fara stat pe la usi pentru trimiteri la analize, fara cozi interminabile si liste si fara atentii pentru personalul medical.

Traieste sanatos!

Fa astazi alegeri pentru o viata mai sanatoasa si ai grija de tine si de cei dragi tie cu ajutorul unei asigurari private de sanatate si al unui partener de incredere.

Alege dintre produsele de asigurari private de sanatate aflate in portofoliul OVB Allfinanz Romania si vei avea astfel acces la cele mai complexe pachete de asigurari private de sanatate de pe piata.

Primeste articole noi pe e-mail

Fields marked with an * are required

Mai multe articole

Vezi toate articolele