Simplu

Astazi mai totul se realizeaza mai simplu decat in trecut. Viata noastra este mai usoara din multe puncte de vedere decat cea a parintilor nostri, iar fata de cea a bunicilor nici nu mai vorbesc.

Avem nenumarate masinarii si gadgeturi care ne ajuta sa realizam multe dintre taskurile noastre zilnice, de la a fii sau a ramane in forma, pana la a rezolva de la birou multe dintre activatile pentru care altadata ar fi trebuit sa traversam orasul, cum ar fi plata facturilor de orice fel.

Asigurarile de viata si de sanatate, ca multe altele dintre produsele si serviciile disponibile astazi, s-au modernizat si le poti fie obtine, daca stii deja ce ti se potriveste, fie achita foarte simplu, fara sa fie nevoie sa te vezi cu asiguratorul si brokerul tau financiar.

Astfel, daca vrei o asigurare de viata ar trebui sa te intalnesti cu brokerul tau atunci cand iti prezinta optiunile, cand semnezi contractul si ori de cate ori vrei sa aflii tu si alte detalii despre produsul tau sau despre altele disponibile pe piata. Pentru plata primelor, fie ele lunare, trimestriale sau anuale nu este  nevoie sa mergi, si cand spun mergi ma refer efectiv la actiunea in sine, la sediul asiguratorului sau sa te intalnesti cu brokerul tau.

Astazi poti sa iti platesti primele pentru asigurarile de viata la fel de usor precum iti achiti facturile de utilitati, ratele la banca sau trimiti bani unui amic.

Poti face asta folosind telefonul mobil, calculatorul, sau mergand la magazinul din colt sa iti iei paine si sa faci diverse plati.

De ce este important acest aspect? Pentru ca viata este mai simpla astazi si ar trebui sa fie si mai sigura.

O asigurare de viata te protejeaza pe termen lung, cateva zeci de ani, motiv pentru care toata interactiunea ta cu asiguratorul ar trebui sa fie cat mai  transparenta si mai simplu de gestionat.

Alege sa fii protejat

Astazi este simplu sa fii protejat pe termen lung. Cu ajutorul asigurarilor de viata, asigurarilor de sanatate si chiar al produselor dedicate momentului retragerii din activitate, cum sunt pensiile facultative, te poti proteja pe termen lung de mai toate tipurile de situatii.

Alege sa fii protejat prin intermediul produselor care ti se potrivesc alaturi de un partener de incredere.
Alege OVB Allfinanz Romania atunci cand alegi sa iti protejezi viitorul.

Primeste articole noi pe e-mail

Fields marked with an * are required

Mai multe articole

Vezi toate articolele