Regim

De saptamana viitoare sunt la regim, iar cand spun asta nu ma refer doar la cel alimentar.

In 2018 vreau sa am o mai buna grija de sanatatea mea. Vreau sa ajung de 3 ori pe saptamana la sala, sa fac alegeri sanatoase la cele mai multe dintre mese si, mai ales, sa merg la doctor pentru analizele periodice pentru a ma asigura ca sunt bine.

Pe hartie poate sa para foarte simplu sa ai grija de sanatatea ta, dar este nevoie de o vointa de fier pentru a te tine de un regim de viata sanatos.

Daca pentru planul alimentar si pentru cel de la sala de sport ma adresez unor specialisti, imi pare absolut normal sa fac acelasi lucru atunci cand vine vorba despre a alege pachetul de asigurari de sanatate potrivit mie.

Astazi exista destul de multe produse de asigurari private de sanatate pe piata, fiecare fiind potrivita pentru un anumit tip de nevoi. Ce am aflat in timp este ca in functie de varsta, stilul de viata si chiar istoricul medical al familiei, produsele se schimba. Astfel, daca in urma cu 5 ani mi se potrivea un produs mai simplu – ce includea, de exemplu, doar analize de baza – cu cat avansez in varsta tipul de analize pe care ar trebui sa le iau in considerare se modifica, iar unele devin mai complexe.

Asigurarea privata de sanatate iti ofera acces la servicii medicale de calitate, la cei mai buni medici, la spitale si clinici dotate la standarde internationale, precum si accesibilitate si flexibilitate prin programele de Call Centre care te ajuta sa iti programezi vizitele mult mai usor.

Dar cel mai important, o asigurare private de sanatate te ajuta sa stii ca esti mereu bine si sa te pastrezi sanatos pentru cat mai mult timp.

Incepe un regim de viata sanatos

La inceput de an este bine sa incepi obiceiuri noi. Iar un regim de viata mai sanatos comparativ cu anii anteriori pare sa fie un obicei bun de inceput.

Afla mai multe detalii despre asigurarile private de sanatate existente pe piata de la un specialist in domeniu.

Contacteaza un consultant OVB Allfinanz Romania si invata cum poti avea grija de sanatatea ta si a celor dragi.

Primeste articole noi pe e-mail

Fields marked with an * are required

Mai multe articole

Vezi toate articolele