Planuri

Sunt genul de persoana care face planuri.

Planuri pentru weekend, planuri pentru vacante, planuri pentru orice aspect pe care il consider eu important pentru viata mea. Uneori extind aceasta planificare si catre cei dragi mie din nevoia de a-i mentine pregatiti sau chiar protejati.

Ma gandesc ca aceasta nevoie de planificare vine si din dorinta de a-mi cunoaste viitorul sau cel putin de a nu-l lasa sa ma surprinda neplacut.

Fie ca vorbim despre un weekend nereusit la mare deoarece nu am fost atenta la prognoza meteo, sau despre evenimente neprevazute care ar putea sa imi dea peste cap traiul cotidian, pentru ambele situatii cred ca o planificare buna poate reduce riscul.

Daca pentru weekendul la mare ne putem descurca si singuri, pentru protejarea viitorului solutiile sunt oferite de experti.
Pentru a te proteja pe tine dar si pe cei din jur in cazul unui eveniment neprevazut, poti folosi, de exemplu, o asigurare de viata.

Asigurarile de viata sunt acele produse care odata contractate te protejeaza pe termen lung impotriva necunoscutului, exact a ceea ce nu cunosti si nu poti controla.

Astfel, pentru cateva zeci de lei pe luna te poti proteja pe tine si pe cei dragi tie in eventualitatea unui accident, fie el minor sau care genereaza invaliditate pe termen scurt sau lung.

Stiu ca te vei gandi ca “mie nu mi se va intampla nimic grav” si in cele mai multe cazuri aceasta gandire se si adevereste, dar in acele situatii in care apar accidente, costurile pe care acestea le genereaza sunt semnificativ mai mari decat cel al asigurarii de viata.

Fa planuri pentru un viitor mai sigur!

Alege sa faci planuri pentru un viitor mai sigur alaturi de un partener de incredere, care sa te ajute sa identifci corect atat nevoile tale cat si solutiile potrivite acestora.

Alege OVB Allfinanz Romania atunci cand faci planuri pentru un viitor mai sigur.

 

Primeste articole noi pe e-mail

Fields marked with an * are required

Mai multe articole

Vezi toate articolele