Planifica

Planifica pentru viitor.

Sau in cuvintele intelepte ale unui anonim “Succesul nu se intampla, este planificat”.

Planificarea inseamna mai mult decat o lista de actiuni pe care ai vrea sa le pui in practica la un moment dat. A planifica inseamna sa faci o evaluare a situatiei curente, a identifica unde vrei sa ajungi sau ce obiective vrei sa atingi, sa analizezi iar ulterior sa alegi solutiile potrivite.

A planifica este important de la lucrurile marunte, cum ar fi lista de cumparaturi de sambata pentru a te asigura ca nu cumperi lucruri inutile, pana la cum iti vei asigura protectia financiara pe termen lung.

Iar in zilele noastre fara o planificare atenta a viitorului sunt sanse foarte mari ca la momentul retragerii din activitate sa fii lipsit de aparare in fata intemperiilor financiare.

In cazul in care inca te mai intrebi de ce pensia ta nu este sigura in ciuda contributiilor tale lunare, acest lucru se intampla deoarece sistemul de pensii public se afla intr-un declin constant de mai bine de un deceniu. Iar situatia nu se va imbunatati.

A sosit momentul sa iti iei viitorul in propriile maini si sa decizi singur cat va fi pensia ta.

Astazi iti poti suplimenta pensia acordata de Stat prin pensia acumulata in cadrul pilonului 2 de pensii private, dar si cu ajutorul unei pensii facultative.

Cu ajutorul unor contributii constante, fie ele si de doar cateva zeci de lei pe luna, la un fond de pensii facultative iti poti creste considerabil veniturile la momentul retragerii din activitate.

Pensia facultativa este un produs care are mai multe parghii de siguranta si indiferent de ce se va intampla in urmatoarele decenii, pensia ta va fi in siguranta.

Pentru a afla mai multe detalii despre sistemul de pensii privat, despre cum va arata omenirea, statistic vorbind in urmatoarele decenii, dar si pentru a afla cum poti sa te protejezi pe termen lung, ai nevoie de un consultant financiar de incredere.

Planifica pentru viitor alaturi de un parterner de incredere

Alege sa iti planifici viitorul alaturi de un partener de incredere, cu o vasta experienta atat pe piata locala cat si pe cea europeana.

Alege OVB Allfinanz Romania atunci cand vrei sa ai siguranta zilei de maine atat pentru tine cat si cei dragi tie.

 

Primeste articole noi pe e-mail

Fields marked with an * are required

Mai multe articole

Vezi toate articolele