Economicos

Economicos este asociat in mintea celor mai multi dintre noi cu ceva rau.
Cand spui despre un amic ca este «economicos » cel mai adesea vrei sa spui ca este mai atent cu banii, sau chiar zgarcit.
Cu toate acestea, conform dictonarului, economicos are doar conotatii pozitive. Astfel, conform Dexonline definitia ar fi urmatoarea:
ECONOMICÓS ~oásă (~óși, ~oáse) Care permite economii; care poate aduce câștig; avantajos; rentabil; economic. / Cu alte cuvinte, poate ar trebui sa ne revizuim atitudinea atat fata de cuvant, cat si de prietenii care se incadreaza la aceasta definitie si chiar vis-à-vis de actiunea de a economisi in sine.
Economisirea este o actiune extrem de importanta pentru viitorul fiecaruia dintre noi deoarece ne permite sa ne indeplinim diverse idealuri. Economisind constant putem sa facem achizitii importante, sa mergem in vacantele la care visam sau sa avem un capital important pentru a ne indeplini un vis.
Folosind produsele potrivite fiecaruia dintre noi, economisirea poate sa fie chiar extrem de usoara.
De exemplu, folosind produse de tipul asigurarilor de viata cu componenta de economisire viitorul poate sa devina mult mai luminos.
Pentru cateva zeci de lei economisiti lunar prin intermediul unei asigurari de viata, atat tu cat si familia ta veti fi protejati in cazul unui eveniment neprevazut. In plus, datorita componentei de economisire, la momentul ales de tine te poti bucura de o suma importanta pentru a-ti indeplini orice dorinta.
Mai mult, in functie de puterea ta financiara, dar si de suma pe care vrei sa o ai in momentul in care polita ajunge la maturitate, tu decizi care este suma cu care vei contribui, adica tu controlezi procesul de protectie si economisire.

Alegeri care fac diferenta

Poate ca iti este greu sa faci o alegere, dar nu trebuie sa treci prin acest proces singur, ai nevoie de un broker de asigurare de incredere, ai nevoie de OVB Allfinanz Romania. Consultantii OVB Allfinanz Romania au la dispozitie un portfoliu complet si complex de produse menite sa te ajute sa te protejezi.
Alege sa fii economicos si protejat pe termen lung alaturi o asigurare de viata si de un partener de incredere alaturi de OVB Allfinanz Romania.

Primeste articole noi pe e-mail

Fields marked with an * are required

Mai multe articole

Vezi toate articolele