Optiuni

Inca de mici copii adultii din viata noastra ne invata ca este bine sa avem optiuni.

De aceea proverbul «nu iti pune toate ouale intr-un singur cos» mi-a guvernat mare parte din viata. Iar atunci cand nu am avut planul B in mod cert am simtit pe propria piele cam ce a vrut sa spuna autorul.

Cum iti poti crea optiuni? Ce inseamna mai exact sa ai optiuni? Si de ce este bine ca ele sa existe?

Poti oricand sa incepi sa iti creezi optiuni economisind. Economisind constant te asiguri ca in momentul in care vei avea cu adevarat nevoie de ajutor ti-l poti oferi singur. Iar cand vorbesc despre nevoie, nu ma refer la noul model de televizor pe care l-ai vazut pe nu stiu ce site.

Sa ai optiuni inseamna sa nu fii luat prin surprindere de evenimente neprevazute. Inseamna sa ai mereu un plan B care sa te mentina mai mult decat pe linia de plutire atat din punct de vedere financiar cat si cel al sanatatii.

Optiunile ne confera independenta si confortul mental ca indiferent de ce ni se intampla, suntem echipati din toate punctele de vedere sa facem fata.

O astfel de optiune poarte numele de asigurare de viata.

Asigurarile de viata sunt acele produse care ne protejeaza printre multe altele si de noi insine.

Te asigur ca nu este necesar sa iti cheltui tot salariul lunar. Tot asa cum sunt convinsa ca nu avem nevoie de toate hainele si gadgeturile pe care le avem, dar pe care totusi le cumparam.

In schimb, avem nevoie sa traim si pentru maine si nu doar pentru astazi.

Avem nevoie sa stim ca nu suntem vesnici dar ca putem sa fim protejati pe termen lung. Iar exact asta ne ofera o asigurare de viata. Confortul unei vieti protejate pe termen lung atat de evenimente neprevazute cat si ne noi insine si de nevoile noastre superficiale.

Asigurarile de viata, fie ca vorbim despre cele clasice care te protejeaza impotriva unor situatii neprevazute sau despre cele care au atasat si un program de economisire.

Asigurarile de viata, pe langa componenta lor de protectie, au si o alta de economisire. Astfel, poti opta pentru asigurari de viata cu economisire, iar la momentul ales de tine te vei bucura de o economie frumusica pe care in alte conditii poate cu greu ai putea sa o faci ce te va ajuta sa te bucuri cu adevarat de timpul tau liber.

Alege sa ai optiuni

Opteaza pentru un viitor mai protejat alaturi de un partener de incredere si alege una dintre optiunile prezentate de OVB Allfinanz Romania.

Optiunile te elibereaza iar un partener de incredere te poate ajuta in acest sens.

Primeste articole noi pe e-mail

Fields marked with an * are required

Mai multe articole

Vezi toate articolele