Obisnuinta

Obisnuinta este starea care ne caracterizeaza cel mai bine pe cei mai multi dintre noi.

Suntem obisnuiti sa stam la coada, o meteahna impamantenita de mai bine de jumatate de veac. Asa cum ni se pare acceptabil sa stam in trafic, sau tot asa cum suntem obisnuiti sa asteptam pe holuri la doctor si sa impingem atentii pentru a fi luati in seama.

Mersul la doctor pentru cei mai multi romani presupune pregatire. Iti iei multe ore libere de la serviciu, pui o cafea intr-o punga, pentru aceia dintre noi trecuti de 60 de ani, sau o suma modica intr-un plic si te pozitionezi intr-un loc confortabil pe holul policlinicii sau al spitalului, dupa caz.

Este modul in care functioneaza de cateva decenii bune sistemul medical de stat si poti alege sa te adaptezi, si sa iti rezolvi problema, sau nu.

Pentru aceia dintre noi care nu se pot adapta exista alternative foarte bune sub forma unor asigurari private de sanatate.

Asigurarile private de sanatate sunt produsul perfect care iti ofera acces la analize anuale, precum si alte analize de rutina, ce te vor ajuta sa te mentii sanatos si sa castigi cat mai mult timp alaturi de familie.

Sistemul medical privat vine cu multe avantaje pentru tine, pacientul, precum:

– accesul la cei mai buni medici;

– accesul la cele mai noi si mai performante echipamente medicale;

– cabinete spatioase si igienizate corespunzator;

– materiale medicale suficiente pentru asigurarea tratamentului;

– si inclusiv un sistem de programare al pacientilor care ne fereste de cozile interminabile din dreptul cabinetelor.

Toate acestea precum si multe altele fac diferenta dintre un pacient vindecat repede si un altul pentru care procesul poate fi mai greoi deoarece spitalul nu are medicamentele necesare, in rezerva se afla si alti bolnavi, igienizarea lasa de dorit iar medicul este obosit si tracasat din cauza orelor lungi de munca.

Produsele potrivite tie si celor dragi exista si ai nevoie doar de un consultant de incredere pentru a le identifica.

Schimba obisnuinta

Ai nevoie de un consultant OVB Allfinanz Romania alaturi de tine atunci cand faci alegerea potrivita deoarece consultantii nostri stiu cat de nepretuita este sanatatea ta si a celor dragi tie.

Renunta la obisnuinta si incepe o viata mai sanatoasa alaturi de un partener de incredere. Alege OVB Allfinanz Romania.

Primeste articole noi pe e-mail

Fields marked with an * are required

Mai multe articole

Vezi toate articolele