Lucruri simple

In viata este bine sa te concentrezi pe lucruri simple.

De exemplu, este bine sa iti setezi un tel si sa te concentrezi pe acela pana la momentul in care reusesti sa il indeplinesti, iar abia apoi sa treci mai departe.

Multitaskingul nu functioneaza, tot asa cum nu mai functioneaza nici programul de lucru de luni pana vineri de la 9 la 18.

Din ce in ce mai multi dintre noi ne dorim lucruri simple.

Ce inseamna asta? O viata simpla in aparenta, cu mai putine gadgeturi si cheltuieli, dar plina de substrat la un nivel imaterial.

O viata catre care te poti retrage mai devreme de 60 de ani si inainte de a dezvolta tot felul de probleme medicale cu costuri ridicate de tratament.

Vorbim despre o viata asigurata printr-o asigurare de viata cu componenta de economisire.

Despre acele produse care pentru cateva zeci de lei acumulati luna de luna timp de cativa ani, cu consecventa, pot sa iti ofere sansa de a te retrage din activitate mai devreme decat ai fi sperat in alte conditii.

Asigurarile de viata sunt acele produse menite sa te protejeze pe termen lung de tine insuti, de economiile volatile dar si de situatii neprevazute. In plus, poți opta pentru asigurări de viață cu economisire, iar la momentul ales de tine, te vei bucura de o economie frumușică pe care în alte condiții poate cu greu ai putea să o faci.

Mai mult, în funcție de puterea ta financiară, dar și de suma pe care vrei să o ai în momentul în care polița ajunge la maturitate, tu decizi care este suma cu care vei contribui adică tu controlezi procesul de protecție și economisire.

Alege lucruri simple dar importante

Chiar daca iti pare dificil sa faci astazi o alegere pe o perioada atat de mare in timp, te asiguram ca este spre binele tau.

In plus, avem pentru tine atat echipa potrivita de consultanti financiari alaturi de care sa faci aceasta alegere, cat si produsele.

Alege OVB Allfinanz Romania atunci cand alegi pentru un viitor mai bun si mai sigur.

Primeste articole noi pe e-mail

Fields marked with an * are required

Mai multe articole

Vezi toate articolele