Leadership

In ultima perioada am tot auzit despre leadership si importanta acestuia.

Fie ca vorbim despre o echipa numeroasa sau despre una mai restransa, rezultatele echipei pe care o coordonezi sau din care faci parte sunt direct influentate de stilul de leadership la care aceasta este expusa.

Subiectul leadership-ului a devenit extrem de discutat in ultima perioada de mai toata lumea si diversi specialisti au creionat o serie de calitati pe care un bun leader ar fi bine sa le detina pentru a putea asigura succesul echipei sale.

Astfel, conform spcialistilor, un bun lider :

  • Incearca sa inteleaga ce ii motiveaza pe membrii echipei sale;
  • In cazul in care un membru al echipei a facut o greseala, iarta si mai ales o lasa in trecut, fara a aminti constant respectiva greseala;
  • Pune importanta pe telurile membrilor echipei sale, separat de cele ale organizatiei;
  • Isi sustine echipa fara a cauta sa obtina credit pentru asta;
  • Isi incurajeaza echipa sa vina cu idei;
  • Isi incurajeaza echipa sa invete propriile lectii.

Sunt calitati pe care fie le ai, fie le inveti in timp. Dar ceea ce conteaza este sa intelegi ca acestea pot face diferenta intre o echipa de succes, formata din membrii care pot lucra foarte bine atat impreuna cat si separat, si o echipa care nu are rezultate, fragmentata si rece.

In lumea consultantilor financiari leadership-ul este o componenta importanta a activitatii zilnice. Mai mult, rezultatele fiecarui membru al echipei conteaza si le influenteaza pe cele ale intregii echipe.

Companiile de asigurari investesc in oameni si ii sustin in dezvoltarea abilitatilor lor, pentru a le putea oferi clientilor consultanta de cea mai buna calitate, intelegandu-le nevoile si oferindu-le astfel acces la produsele potrivite lor.

OVB Allfinanz Romania investeste in leadership

La OVB Allfinanz Romania punem accent pe leadership si pe dezvoltarea acestuia in randul membrilor echipei noastre.

Credem ca fiecare membru al echipei noastre este important si rezultatele individuale conteaza la fel de mult precum cele ale intregii echipe.

Dar mai ales, la OVB Allfinanz Romania credem in oferirea de servicii de cea mai buna calitate clientilor nostri. Iar pentru a atinge aceasta performanta, fiecare membru al echipei noastre trebuie sa fie cel mai bun.

Primeste articole noi pe e-mail

Fields marked with an * are required

Mai multe articole

Vezi toate articolele