Investitii

In viata este bine sa faci investitii bune.

Fie ca vorbim despre a alege scoala potrivita pentru cel mic, oferta de angajare potrivita sau crema de branza cea mai sanatoasa pentru prajitura pe care vrei sa o faci in weekend, este bine sa alegi intelept.

Si daca petrecem atat de mult timp facand alegeri pe termen scurt sau mediu, de ce nu petrecem cel putin la fel de mult timp atunci cand vorbim despre momentul retragerii din activitate.

Ce investitii facem pentru batranete? iar aici nu vreau sa vorbim despre visele pe care le avem legat de calatoriile in jurul Europei cu senior travel.

Vreau sa vorbim despre investitii care ne vor sustine un stil de viata mai mult decat decent in fiecare zi de pensie. Tot asa cum vreau sa vorbim despre cum ne vom putea asigura un fond pentru zile negre fara a depinde de copii sau nepoti.

Mai exact, vreau sa vorbim despre pensia facultativa si de cati ani ai nevoie sa contribui pentru a putea duce un stil de viata bun la momentul retragerii din activitate.

Pensia facultativa este acel produs perfect la care poti incepe sa contribui oricand si care te va apara de tine insuti, fiind un produs la care ai acces fie dupa un anumit numar de contributii fie cand te apropii de varsta de pensionare. Desigur, cu cat incepi sa contribui mai devreme, cu atat perioada in care vei contribui va fi mai mare, deci si suma acumulata.

Pentru a avea o pensie facultativa la momentul retragerii din activitate care sa iti ofere confort financiar trebuie sa incepi acum, Pentru doar cateva zeci de lei pe luna iti poti pune batranetile la adapost.

Pensia facultativa este acel produs care are mai multe parghii de siguranta si indiferent de ce se va intampla in urmatoarele decenii, batranetea ta va fi in siguranta.

Pentru a afla mai multe detalii despre sistemul de pensii privat, despre cum va arata omenirea, statistic vorbind in urmatoarele decenii, dar si pentru a afla cum poti sa te protejezi pe termen lung, ai nevoie de un consultant financiar de incredere.

Investeste in viitorul tau alaturi de un parterner de incredere

Alege sa faci investitii in viitorul alaturi de un partener de incredere, cu o vasta experienta atat pe piata locala cat si pe cea europeana.

Alege OVB Allfinanz Romania atunci cand vrei sa ai siguranta zilei de maine atat pentru tine cat si cei dragi tie.

Primeste articole noi pe e-mail

Fields marked with an * are required

Mai multe articole

Vezi toate articolele