Noi inceputuri

Un nou an inseamna noi inceputuri.

Acum este momentul ideal sa incepi sa faci toate acele lucruri pe care ti le-ai propus anul acesta sau chiar anul trecut, dar pe care nu ai reusit sa le termini, sau chiar sa le incepi.

De exemplu, este momentul ideal pentru a avea grija de alimentatia ta. Este timpul sa faci asocierile corecte, si, desi friptura are gust mai bun alaturi de o portie de cartofi prajiti, este bine sa alegi doar o salata drept garnitura.

Tot asa cum este momentul sa incepi sa te gandesti la viitorul tau si al familiei tale si sa iei actiune.

Este responsabilitatea fiecaruia dintre noi sa se ingrijeasca de propriul viitor si sa se puna la adapost pentru zile negre. Daca inca mai astepti ca altcineva sa se ocupe de viitorul tau, sau sa iti asigure un venit la momentul retragerii din activitate, atunci iti recomand sa petreci putin timp fie pe un canal de stiri, fie citind online stirile privind schimbarile de legislatie din ultimele 6 luni.

Acum este un inceput pentru orice, iar pentru a-ti proteja viitorul orice moment este potrivit, tot ce iti trebuie este fie un partener de incredere, care sa te ajute sa intelegi atat contextul, cat si nevoile tale, sau suficient timp pentru a te informa cat mai corect pe subiect.

Asigurarile de viata sunt produsele ideale atunci cand vine vorba despre protejarea viitorului tau pe termen lung. Vorbim despre produse care se intind pe cateva decenii si care, in functie de nevoile fiecaruia, pot sa ofere protectie sau chiar sa functioneze precum un produs de economisire.

Un astfel de produs asigura protectie in caz de:

  • Deces din orice cauza;
  • Deces ca urmare a unui accident;
  • Invaliditate permanenta urmare a unui accident (partiala sau totala);
  • Spitalizare ca urmare a unui accident (indemnizatie zilnica)Acumularea unei sume importante de care te poti bucura la maturitatea produsului.

De asemenea, in functie de tipul produsului ales, in cazul in care alegi un produs de asigurari de viata cu componenta de economisre, poate sa iti ofere acumularea unei sume importante de care te poti bucura la maturitatea produsului.

Alege o asigurare de viata pentru un viitor mai sigur

Asigurarile de viata sunt produsele ideale pentru noi inceputuri catre un viitor mai sigur.

Afla mai multe detalii despre solutiile de protejare a viitorului disponibile acum de la unul dintre expertii financiari ai OVB Allfinanz Romania.

Primeste articole noi pe e-mail

Fields marked with an * are required

Mai multe articole

Vezi toate articolele