Ilustrata inainte de vacanta mare

Cu pasi mai mari sau mai marunti, am ajuns la vacanta mare. Acea perioada din an in care avem mai mult timp pentru viata sociala, cand numarul articolelor vestimentare este tinut la minim si cand orele petrecute la birou par mult prea lungi in comparatie cu cele petrecute in vacanta.

Cand vine vara imi pare ca nu ne mai putem concentra la subiecte care nu au legatura cu vacanta. Orice discutie care nu implica harta, lotiune de plaja sau multe carti pur si simplu nu ne atrage.

Dar cum vara ocupa ¼ dintr-un an, imi pare o perioada destul de importanta in care am putea sa luam decizii importante pentru viitorul nostru, tot asa cum imi pare o perioada destul de lunga in care putem sa facem cheltuieli sau investitii.

De aceea iti propun sa discutam putin despre siguranta ta financiara.

In prima faza ar fi util sa stabilim impreuna ce inseamna siguranta financiara.
Pentru mine, de exemplu, singuranta financiara inseamna sa am o suma de bani pusa bine pentru evenimente neprevazute. Mai mult, inseamna si setarea unei parghii de siguranta ca in eventualitatea in care un eveniment neprevazut are loc – un accident, de exemplu – sa existe o serie de masuri de siguranta menite sa ma protejeze pe mine si pe cei din jurul meu.

Daca pentru partea de economisire exista destul de multe solutii, de la arhicunoscuta “banii la saltea”, pana la depozitele oferite de banci, pentru protejarea fata de un eveniment neprevazut avem asigurarile de viata.

Dar cum iti suna un produs care sa iti ofere atat protectie in fata necunoscutului cat si posibilitatea de a economisi pe termen mediu si lung?

Acest produs poarta numele de asigurare de viata cu componenta de economisire.
Partea de asigurare de viata din cadrul produsului iti ofera protectie fata de neprevazut, iar componenta de economisire te ajuta sa aduni o suma frumusica de care sa te poti bucura la momentul ales de tine.
Amploarea protectiei precum si suma pe care vrei sa o economisesti in timp depind de valoarea primei pe care esti dispus sa o achiti lunar. Cu alte cuvinte, tu controlezi atat riscul cat si beneficiul de care te vei bucura in viitor.

Priveste spre viitor cu incredere

Alege sa stii ca viitorul tau este in siguranta datorita actiunilor tale, a produselor si a partenerilor potriviti.

OVB Allfinanz Romania iti poate oferi acces la cele mai bune solutii financiare pentru protejarea viitorului, precum si la cea mai dedicata echipa de consultanti. Consultantii nostri sunt mereu atenti la nevoile tale si vor creiona pachete menite sa le deserveasca cat mai bine.

Porneste in vacanta mare stiind ca viitorul tau este mai sigur decat era ieri.

 

 

 

Primeste articole noi pe e-mail

Fields marked with an * are required

Mai multe articole

Vezi toate articolele