Dragoste

In viata ai nevoie doar de dragoste. Sau cel putin asa spune celebrul cantec Love is all you need si as tinde sa ii dau dreptate.

Cel putin in ceea ce ma priveste, pare sa fie exact carburantul care ma alimenteaza cel mai bine atunci cand vine vorba despre a face lucrurile sa se intample, dar mai ales a face lucruri pentru cei dragi. Dar ce inseamna sa le arati celor din jur dragostea ta si cat de mult costa?

Astazi sarbatorim Ziua Indragostitilor in intreaga lume si foarte multi indragostiti s-au pregatit cum au putut mai bine pentru a le arata dragostea celor importanti pentru ei.

Conform unui studiu pregatit de cei de la Forbes pe piata americana, aproximativ 55% dintre respondenti aveau in plan sa celebreze dragostea astazi, cu un cost mediu putin peste 500 de Ron (143 $), iar cele mai probabile categorii de cadouri erau bijuterii, flori, bomboane sau chiar o iesire in oras.

Poate ca sa primesti un cadou din categoria celor de mai sus ar putea sa fie extrem de placut, dar ma intreb daca o cheltuiala pentru a achizitiona un obiect poate sa arate la fel de bine dragostea precum un produs care ii protejeaza pe cei dragi.

Vorbesc despre o asigurare de viata, produsul potrivit pentru protejarea viitorului.  O asigurare de viata inseamna ca atat tu cat si cei dragi tie sunt protejati in caz de:

  • cheltuieli medicale ca urmare a unui accident;
  • cheltuieli medicale din orice cauza;
  • incapacitate temporara de munca ca urmare a unui accident;
  • incapacitate temporara de munca din orice cauza;
  • interventii chirurgicale ca urmare a unui accident;
  • interventii chirurgicale din orice cauza;

In functie de produsul si de pachetul ales de tine, poti sa beneficiezi de o protectie mai extinsa sau mai restransa, alegerea iti apartine.

Ofera-le dragoste celor importanti pentru tine  

Este important ca cei care conteaza pentru tine sa simta cata dragoste le porti iar una dintre cele mai bune metode este de a le proteja viitorul.

Afla mai multe detalii despre produsele de asigurare de viata disponibile pe piata si cele care se potrivesc cel mai bine cu tine si cei dragi.

Contacteaza OVB Allfinanz Romania pentru o analiza personalizata.

Primeste articole noi pe e-mail

Fields marked with an * are required

Mai multe articole

Vezi toate articolele