Decizii

In ultima perioada guvernantii au luat tot felul de decizii. Fie ca mai intai au decis sa faca, iar la scurt timp sa nu mai faca, ideea este ca au foarte multe idei care imi afecteaza pe termen lung finantele.

Sa luam exemplul desfintarii sistemului de pensii privat pilon doi. Planul anuntat chiar in ziua in care Ministrul Economiei a fost investit in functie, a fost negat cu vehementa in zilele care au urmat atat de colegii de partid cat si de Guvern.
Ca a fost o discutie serioasa in acest sens, ca s-au gandit guvernantii nostri la treaba asta sau nu, imi pare mai putin relevant in comparatie cu nehotararea lor si lipsa de statornicie ce creeaza panica.

Acesta doar un exemplu al modului in care se iau decizii la noi, un mod care sunt convinsa ca nu ne este proprietar noua ci intregii clase politice de pe glob.
Cu toate acestea nu pot sa nu ma intreb ce as putea face eu astfel incat sa nu mai depind la fel de mult de aceste decizii schimbatoare ale guvernantilor nostri?

In primul rand sa decid ca a venit momentul sa imi iau viitorul in propriile maini si sa fac alegeri in acest sens.

In conditiile declinului continuu al natalitatii precum si a exodului pietei muncii catre Vest si chiar mai departe, este clar ca solutiile clasice de protectie pe termen lung – cum ar fi pensia de la stat – nu mai sunt viabile.

Astazi solutiile de protectie pe termen lung cele mai potrivite sunt cele administrate privat.

Fie ca vorbim despre o asigurare de viata cu componenta de economisire, de o asigurare de viata unit-linked sau de o pensie facultativa, toate aceste produse sunt menite sa te protejeze in primul rand financiar si sa iti ofere un viitor mai sigur.

Ia decizii pe termen lung

Este timpul sa iei niste decizii pe termen lung pentru care iti vei multumi singur in timp.

Alege protectia pe care ti-o ofera un produs menit sa acumuleze in timp sumele de care vei avea nevoie fie la momentul retragerii din activitate, asa cum este pensia facultativa, fie sumele necesare pentru a-ti indeplini un vis costisitor pentru care nu poti economisi altfel, asa cum sunt asigurarile de viata cu economosire.

Ia aceste decizii alaturi de un partener in care ai incredere si care iti va fi alaturi pe termen lung.
Alege OVB Allfinanz Romania.

 

Primeste articole noi pe e-mail

Fields marked with an * are required

Mai multe articole

Vezi toate articolele