Cat costa sanatatea

Ma intreb adesea cat costa sanatatea mea?

Cat sunt dispusa sa cheltui pentru a afla care este starea mea de sanatate, iar ulterior pentru a o mentine?

Cred ca investitia in sanatatea mea incepe din farfurie. Ce si cat mananc, precum si cand sunt elemente extrem de importante pentru a-mi mentine sanatatea.

Apoi cat de activa sunt zi de zi? Cat timp petrec pe scaun, cat timp pierd in fata ecranelor, fie al telefonului, calculatorului sau al televizorului? Ideea este ca sunt statica, iar asta se reflecta atat in pozitia corpului, precum si asupra echilibrului meu, auzului, vazului, instinctelor.

Sa nu uitam de mersul la doctor cel putin odata pe an pentru analizele anuale obligatorii.

Sa stii ca esti bine este cea mai buna modalitate de a iti mentine sanatatea pe termen lung. Pana la urma preventia este cel mai bun medicament si cel mai ieftin, daca stai sa analizezi.

De aceea consider ca a avea un produs precum asigurarea privata de sanatate este o solutie extrem de buna pentru a-ti mentine un stil de viata sanatos.

Asigurarile private de sanatate iti ofera acces la medici de renume, la clinici extrem de bine dotate si curate, precum si la pachete de analize complexe, menite sa te ajute sa stii cat mai multe despre sanatatea ta.

Dar nu in ultimul rand, te ajuta sa te mentii sanatos pe termen lung.

In ceea ce priveste costurile, acestea sunt de la cateva zeci de lei pe luna, la cateva sute, in functie de complexitatea pachetului ales.

Cat costa sanatatea ta?

Cat costa sanatatea ta luna de luna? Ai facut calcul asta pana acum?

Daca nu, sau daca esti curios sa aflii mai multe despre acest subiect, te invitam la discutie cu unul dintre consultantii nostri financiari, alaturi de care vei afla foarte multe detalii despre cele mai noi si performante produse de asigurari de sanatate de pe piata.

Contacteaza chiar astazi un consultant OVB Allfinanz Romania.

Primeste articole noi pe e-mail

Fields marked with an * are required

Mai multe articole

Vezi toate articolele