Castigator

Sa fii cel mai bun in ceea ce faci, sa fii un castigator, acesta este un tel pentru cei mai multi dintre noi.

Un element important in acest sens este echipa din care faci parte. Sa fii cel mai bun intr-o echipa cu rezultate medii, sau cel mai bun intr-o echipa cu rezultate peste medie, in care performanta este ceva obisnuit?

Personal sunt de parere ca este mult mai bine sa faci parte dintr-o echipa cu rezultate peste medie, in care mai la fiecare colt gasesti un coleg care exceleaza intr-un sens sau altul.

Iar asta este ca pentru mine echipa din care fac parte ma face sa imi doresc sa fiu cel putin la fel de buna precum restul membrilor, sau chiar mai buna. Sa fim un exemplu si sa ne motivam unul pe celalalt.

Desi poate parea greu de crezut, fac parte dintr-o astfel de echipa.

Una in care rezultatele fiecarui membru sunt importante si conteaza. O echipa in care suntem coechipieri si ne dorim sa ne autodepasim continuu.

O astfel de echipa este cea a consultantilor financiari de la OVB Allfinanz Romania.

O echipa specializata in a oferi consultanta financiara de cea mai inalta calitate fiecarui client si potential client.

Pentru membrii echipei noastre este important sa identificam produsul potrivit nevoilor fiecaruia, fie ca vorbim despre siguranta, economisire, sanatate sau toate cele mentionate anterior.

De aceea in mod continuu portofoliul nostru de produse este revizuit si alegem sa avem alaturi doar parteneri puternici, ce ofera produse de asigurari cat mai sigure.

La OVB Allfinanz Romania suntem mandri sa spunem ca fiecare om din echipa noastra este un castigator si un consultant financiar de incredere.

Echipa te face un castigator

De aceea pentru mine a fi castigator nu inseamna sa fiu singura in fruntea tuturor, inseamna sa fac parte dintr-o echipa de oameni care imi impartasesc idealurile si alaturi de care ma simt mandra sa lucrez

Castigator este fiecare membru al echipei OVB Allfinanz Romania deoarece impreuna putem sa oferim un viitor mai sigur fiecaruia dintre clientii nostri.

Alege sa fii un castigator alaturi de echipa OVB Allfinanz Romania.

Primeste articole noi pe e-mail

Fields marked with an * are required

Mai multe articole

Vezi toate articolele