Cadouri

De fiecare data cand vine vorba despre numarul de cadouri pe care trebuie sa le achizitioneze doar in primele 3 luni ale anului pentru femeile importante din viata lui, sotul meu se pregateste pentru “triada groazei”.
Mai exact, vorbeste despre 14/24 februarie, 1 si 8 martie. O perioada in care numarul de cadouri pe care trebuie sa le achizitioneze an de an depaseste imaginatia.
Iar atunci vine intrebarea «care este cel mai potrivit cadou», acel cadou care sa le arate celor drage tie cat iti sunt de importante.
Este important sa ii cumperi mamei un martisor, cine mai stie al catelea, sau sa contribui cu una dintre primele la asigurarea ei de viata ?
Iar daca nu are o asigurare de viata, este oare prea tarziu sa aiba una?
Consider ca nu este niciodata prea tarziu sa incepi sa contribui pentru o viata mai sigura si mai confortabila.
Pentru vieti mai confortabile si mai sigure au fost create asigurarile de viata cu componenta de economisire. Produsele financiare cu componenta de protectie ne aduc linistea unui viitor mai sigur in care atat noi, cat si cei dragi noua isi pot indeplini toate visurile si se pot bucura de viata.
Astfel, poti opta pentru asigurari de viata cu o componenta de economisire, iar la momentul ales de tine, te vei bucura de o economie frumusica pe care in alte conditii poate cu greu ai putea sa o faci.
Mai mult, in functie de puterea ta financiara, dar si de suma pe care vrei sa o ai in momentul in care polita ajunge la maturitate, tu decizi care este suma cu care vei contribui, adica tu controlezi procesul de protectie si economisire.

Cadourile sunt mereu o idee buna

Stiu ca iti este greu sa faci o alegere, de aceea nu trebuie sa treci prin acest proces singur, ai nevoie de un broker de asigurare de incredere, ai nevoie de OVB Allfinanz Romania.
Consultantii OVB Allfinanz Romania au la dispozitie un portofoliu complet si complex de produse menite sa te ajute sa te protejezi, sa traiesti confortabil si sa te bucuri de toate momentele vietii si sa faci cadouri cu impact pe termen lung.

Primeste articole noi pe e-mail

Fields marked with an * are required

Mai multe articole

Vezi toate articolele