Realizari vs asteptari

In ultima perioada am tot auzit ca ar fi bine sa nu am asteptari pentru a nu fi dezamagita daca nu se intampla ceea ce imi doresc sa se intample.

Sunt partial de acord cu aceasta idee, mai putin atunci cand vine vorba despre asteptarile legate de locul de munca. Cu alte cuvinte am asteptarea ca orele suplimentare sa se plateasca, asa cum am asteptarea de a-mi desfasura activitatea intr-un mediu de lucru stimulant, unde sa pot evolua, iar astfel deveni un bun profesionist.

Un astfel de mediu este acela de care se bucura cei care lucreaza in domeniul consultantei financiare.

Domeniul financiar este unul extrem de dinamic care iti permite sa iti creezi un program de lucru in functie de ambitiile tale financiare, dar si de timpul pe care doresti sa il petreci cu cei dragi.

Cu alte cuvinte, tu alegi cum si cand iti indeplinesti telurile, fie ele financiare sau nu, cat de importanta este viata de familie pentru tine, precum si cat de mult timp liber iti doresti sa ai pentru tine insuti.

Din punctul meu de vedere, jobul de consultant financiar este jobul ideal. Iti ofera cel mai bun raport intre timp liber, distractii, confort financiar si dorinte implinite.

Mai exact, consultantul financiar este:

  • acea persoana extrem de informata privind cele mai bune si mai noi produse de asigurari de viata, asigurari de sanatatea sau pensii private care te vor ajuta sa economisesti si sa protejezi ceea ce conteaza pentru tine;
  • atent la nevoile tale si care iti va prezenta doar acele produse care ti se potrivesc tie in mod particular;
  • o persoana carismatica si comunicativa care te va face sa te simti in largul tau atunci cand vorbesti atat despre visurile tale cele mai marete, precum si despre grijile tale privind viitorul si stabilitatea financiara.

Daca o cariera in domeniul consultantei financiare este ceea ce iti doresti asigura-te doar ca faci parte dintr-o echipa puternica asa cum este cea a OVB Allfinanz Romania.

Alege sa ii intalesti pe cei mai buni consultanti financiari,  alege OVB Alllfinanz Romania, echipa potrivita acelora care isi doresc siguranta si protectie.

Primeste articole noi pe e-mail

Fields marked with an * are required

Mai multe articole

Vezi toate articolele