Alternative

Sunt genul de persoana careia ii place sa aiba alternative. De ce sa depinzi de ceva sau de cineva cand ai putea sa ai un plan B pus la punct care sa iti ofere siguranta si confort?

As vrea ca aceasta nevoie a mea de a avea optiuni sa nu fie interpretata ca si cand as alerga dupa doi iepuri. Nicidecum, fiecare varianta functioneaza in sine, iar ca in cazul in care una dintre ele, in timp, nu mai este viabila, am mereu o plasa de siguranta.

Din perspectiva sigurantei pe termen lung, fie ea financiara sau nu, pare a fi un stil de viata intelept.

Sa luam exemplul cunoscutilor nostri care nu au nicio plasa de siguranta pusa la punct si asteapta ca Statul sau angajatorul sa aiba grija de ei. Este oare o decizie inteleapta ca in economia si in situatia noastra politica curenta sa asteptam ca altcineva sa aiba grija de noi?

Dar ce se intampla mai exact cand te imbolnavesti? Primesti toata grija de care ai nevoie de la sistemul public la care ai contribuit atata timp?

Chiar vrei sa depinzi de sistemul public de sanatate? De ce sa nu ai o varianta mult mai buna? 

Multi vor spune ca oricum contribuie la sistemul public de sanatate, deci au platit deja pentru aceste servicii si nu este normal sa plateasca si a doua oara. Din pacate stiu mult prea multe povesti in care dupa vizita la medic ulterior s-a vizitat si cea mai apropiata farmacie pentru a face rost de toate medicamentele necesare tratamentului pe care urmau sa il primeasca in spital.

Daca vrei  sa ai parte de un tratament medical complet, de la atentia nediviziata a medicului, la un spatiu curat si igienizat corespunzator, pana la asigurarea tratamentului medicamentos de catre institutia medicala, atunci a sosit momentul sa incerci asigurarea privata de sanatate.

Asigurarile de sanatate sunt acele produse menite sa aiba grija de sanatatea ta pe termen mediu si lung.

Aceste produse iti ofera acces la cei mai buni medici, la cele mai noi metode de tratament si la cele mai curate si moderne spitale. In plus, asigurarile de sanatate le ofera celor dragi tie siguranta si confortul ca esti foarte bine ingrijit si ii protejeaza de grijile financiare generate de o eventuala perioada de tratament.

Costul unei astfel de optiuni? Doar cateva zeci de Ron pe luna?

Sunt sigura ca ai cel putin un tip de cheltuiala inutila de cateva zeci de Ron in fiecare in luna, iar o asigurare de sanatate este orice mai putin inutila.

Alege alternativa unui viitor mai sigur

Asigurarile de sanatate sunt produse care iti ofera protectie pe termen lung.

Alege sa ai alternative atunci cand te gandesti la sanatatea ta si, mai ales, alege sa te stii si sa te mentii sanatos prin intermediul produselor potrivite tie.

 

OVB Allfinanz Romania este partenerul de care ai nevoie pentru o viata mai buna. 

Primeste articole noi pe e-mail

Fields marked with an * are required

Mai multe articole

Vezi toate articolele