Afla totul despre planul de economisire de la OVB Allfinanz!

In spirijinul consolidarii pozitiei sale de varf pe piata de servicii financiare din Romania, societatea OVB Allfinanz Romania a lansat recent pe piata un concept unic si remarcabil, un ‘plan de economisire’ destinat clientilor care-si doresc o acumulare sigura de capital pentru pensii private si pentru finantarea unei locuinte proprii. ‘Planul de economisire’ este un concept de business inovator, prin care brokerul de asigurare OVB Romania le ofera clientilor sai un concept de acumulare de capital si pensie, creat special pentru nevoile romanilor, ale caror principale griji sunt, asa cum arata sondajele de opinie, siguranta financiara la batranete si locuinta proprie. “Planul de economisire este un concept verificat si sigur, componentele acestuia fiind dezvoltate de renumite companii europene din domeniul financiar. Pe de alta parte, acest plan propus de noi ofera flexibilitate maxima. Capitalul economisit in timp poate fi utilizat fara probleme pentru o pensie privata, precum si ca instrument excelent de finantare in momentul achizitiei unei locuinte proprii. Pe langa siguranta si flexibilitate, clientii OVB profita si de alte avantaje considerabile. in primul rand, subventii de stat mari si durabile pentru pensia privata”, explica Wanda Nahlik, director general OVB Allfinanz.

Datorita facilitatilor fiscale si/sau subventiilor directe, clientii OVB trebuie sa mai investeasca relativ putine fonduri proprii pentru pensia privata si acumularea de capital. in plus, conceptul de ‘plan de economisire’ garanteaza de la bun inceput o rata a dobanzii fixa si avantajoasa, in cazul in care capitalul acumulat urmeaza sa fie utilizat ulterior pentru achizitionarea si finantarea unei locuinte proprii.

Infiintata in 2002, societatea OVB Allfinanz Romania face parte din una dintre cele mai importante companii de servicii financiare din Europa, printre activitatile sale de baza numarandu-se consultanta financiara de inalta calitate, consultanta oferita clientilor particulari cu privire la protectia averii, acumularea si cresterea averii, fondurile de pensii si achizitia de bunuri imobiliare, asigurari de viata si de sanatate. in prezent, OVB ofera consultanta, la nivel european, unui numar de 2,89 milioane de clienti si colaboreaza cu peste 100 de parteneri de produs renumiti. Pentru OVB activeaza in total, in cadrul celor 14 societati nationale, 5.047 de consultanti financiari. in anul 2011, OVB Holding AG a realizat, impreuna cu societatile sale subsidiare, comisioane totale de distributie in valoare de 222,1 mil. euro, precum si un indice EBIT de 6,1 mil. Euro. incepand din iulie 2006, actiunile societatii OVB Holding AG sunt cotate la Bursa de valori mobiliare din Frankfurt (Prime Standard, ISIN DE0006286560).

Primeste articole noi pe e-mail

Fields marked with an * are required

Mai multe articole

Vezi toate articolele