Privire spre viitor

Uneori imi place sa arunc o privire spre viitor si sa imi imaginez ce gen de persoana as fi si ce viata as avea la batranete.
Imi imaginez o batrana care stie foarte multe – sau cel putin asa are sa imi placa sa cred – cu mult timp liber sa fac ceea ce imi va pofti inima. Daca vreti, ca imagine vizuala asociata, imi imaginez o batrana din genul acelora din Europa de Vest care vin in vacantele pentru seniori si pe la noi.

O imagine extrem de diferita fata de viata pe care o duc varstnicii nostri astazi iar asta pentru ca ar insemna sa am niste resurse financiare care sa imi asigure un stil de viata foarte apropiat celui din perioada activa, o situatie mai rar intalnita in cazul bunicilor nostri de astazi.

Dar daca putem sa invatam ceva acum, cat suntem inca tineri, este cum nu vrem sa ne fie in viitor. Eu, spre exemplu, nu vreau sa am o pensie care sa imi asigure un trai sub nivelul decentei. Tot asa cum stiu ca imi doresc ca la pensie sa ma bucur de timpul meu liber citind, calatorind si amintindu-mi de aventurile din zilele tineretii alaturi de cei dragi.

Pentru a putea transforma o astfel de imagine in realitate ai nevoie de putin ajutor.  Astfel, pentru un viitor mai bun ai nevoie de investitii facute incepand de astazi, altfel spus ai nevoie de produse ajutatoare care sa te sustina sa economisesti si sa iti protejezi batranetile.

Fie ca vorbim despre asigurari de viata cu componenta de economisire, de pensii facultative sau de alte mixuri de produse financiare, important este sa avem venituri alternative la momentul retragerii din activitate.

Priveste cu incredere spre viitor

Alege sa privesti cu incredere spre viitor cu ajutorul unor produse financiare potrivite nevoilor tale si ale unui partener de incredere.

Alege OVB Allfinanz Romania.

Primeste articole noi pe e-mail

Fields marked with an * are required

Mai multe articole

Vezi toate articolele