Autoevaluare

Frecvent trec prin procese de autoevaluare. In cadrul acestora imi evaluez finantele, dieta, cate ore de sport am facut de la ultima autoevaluare, pana la cum stau cu zenul, karma si feng shui-ul.

Imi pare un proces foarte important, unul de igiena daca as putea sa ii spun astfel, care ma ajuta sa imi ajustez obiectivele pe termen mediu, sa le redefinesc iar astfel sa pot lua cele mai potrivite decizii pentru viitor.

Finantele noastre viitoare ar trebui sa treaca si ele prin procese similare, mai ales daca ne gandim la faptul ca este foarte greu sa prevedem ce se va intampla in viitor. Cu toate acestea, putem sa fim mai pregatiti sa gestionam orice ne va aduce ziua de maine cu cateva parghii de siguranta puse la punct.

O asigurare de viata, de exemplu, este o solutie foarte buna pentru a te proteja pe termen mediu si lung. Acest gen de produse ofera continuitate planurilor tale, chiar si in vremuri nesigure, dar si sigurant­a unui sprijin financiar necesar atingerii obiectivelor tale.

Asigurarile de viata sunt de mai multe tipuri, de la asigurarile de viata simple, la asigurarile de viata cu componenta de economisire, pana la asigurari de viata cu o componenta investitionala de tip unit-linked.

De exemplu, asigurarile de viata cu componenta de economisire iti ofera printre altele:

  • Protectie in caz de accident
  • Protectie pentru cei dragi in caz de deces
  • Acoperire pentru cheltuieli medicale din orice cauza
  • La finalul contractului, o suma de bani rezultata din investirea sumelor achitate prin intermediul primelor lunare

Indiferent de tipul de produs pe care il vei alege, vei fi protejat pe termen mediu si lung impotriva accidentelor si nu numai.

Este timpul sa iti autoevaluezi finantele viitoare

Viitorul este o necunoscuta pentru noi toti, dar nu trebuie sa fie si o surpriza neplacuta.

Alege sa iti protejezi viitorul si finantele cu ajutorul asigurarilor de viata potrivite si a unui partener de incredere.

OVB Allfinanz Romania – partenerul alaturi de care poti face alegeri pentru un viitor mai sigur.

Primeste articole noi pe e-mail

Fields marked with an * are required

Mai multe articole

Vezi toate articolele