OVB Allfinanz Romania anunta rezultatele financiare pentru 2016

Crestere de 28% pentru veniturile din intermedieri

Valoarea primelor brute subscrise mai mare cu 13%

 Cluj, 10 mai 2017 – Grupul OVB anunta rezultatele finaciare pentru anul 2016, cu o crestere a profitului operational de 17.7% ajungand la 16.5 milioane de euro.

“Am abordat diferitele provocari europene ale acestui an foarte bine. Am crescut atat vanzarile cat si venitul operational, continuand sa reducem dependenta Grupului de fiecare piata locala pe care operam pentru a dezvolta business-ul. Pentru noi acesta este un aspect strategic important”, a declarat Mario Freis, CEO al OVB Holding AG

Conform raportului publicat de grup, OVB Allfinanz Romania face parte dintre tarile cu rezultate foarte bune pentru anul trecut, in linie cu asteptarile grupului.

Subsidiara romaneasca a inregistrat in aceasta perioada de raportare venituri din intermedieri in valoare de 6,054,147 Ron, echivalentul a 1,345,366 Euro, in crestere cu 28% in comparatie cu rezultatele obtinute de companie in 2015.  

Compania a inregistrat cresteri si in ceea ce priveste valoarea primelor brute subscrise, incheind 2016 cu o crestere de 13% in comparatie cu rezultatele din 2015.

«2016 a fost un foarte bun pentru subsidiara romaneasca a Grupului OVB ce a inregistrat cresteri pe toate segmentele. Aceste rezultate sunt cu atat mai importante cu cat anul acesta celebram 15 ani pe piata locala din Romania si ne alimenteaza fortele pentru a continua sa dezvoltam un business care aduce beneficii si protectie fiecaruia dintre clientii nostri» a declarat Wanda Nahlik, CEO OVB Allfinanz Romania.

OVB Allfinanz Romania a inregistrat cresteri semnificative si in privinta numarului colaboratorilor, aceasta incheind 2016 cu 64% mai multi colaboratori fata de 2015.

Detalii privind informatiile prezentate de grup sunt disponibile in raportul publicat de acesta:

Raport rezultate financiare pentru 2016 al Grupului OVB

OVB Allfinanz Romania, subsidiara a OVB, face parte inca din 2002 din una dintre cele mai importante companii de servicii financiare din Europa. Printre activitatile sale de baza se numara consultanta financiara de inalta calitate, consultanta oferita cu privire la protectia averii, acumularea si cresterea averii, fondurile de pensii si achizitia de bunuri imobiliare, asigurari de viata si de sanatate.

Grupul OVB ofera consultanta, la nivel european, unui numar de peste 3 milioane de clienti si colaboreaza cu peste 100 de parteneri de produs renumiti. Pentru OVB activeaza in total, in cadrul celor 14 societati nationale, peste 5,000 de consultanti financiari, iar la finalul lui 2016 compania a realizat comisioane din vanzari in valoare de 231,8 milioane euro, si un venit net consolidat in valoare de 16.5 milioane euro.

Primeste articole noi pe e-mail

Fields marked with an * are required

Mai multe articole

Vezi toate articolele